WWE Smackdown-Raw jeff hardy,edge,matt hardy,undertaker,big show,greaat khali,smackdown,raw,ecw,divas,rpg,videolar,smackdown videoları,smackdown resimleri,anketler,forum oyunları,mark henry,jeff hardy videoları,shad gaspard,jtg,trıple-h,shawn michaels,hbk,f-u |
|
En Geyik Espriler
5
5
1
| | Yazar | Mesaj |
|---|
JEFFREY-NERO-HARDY Admin

Aktiflik: Mesaj Sayısı: 453 Rep: 18 Kayıt tarihi: 20/11/09 Nerden: Jeff'in yanından
 | Konu: En Geyik Espriler Paz Ocak 24, 2010 12:50 am | |
| En Geyik Espiriler
***Geçen gün bir taksi çevirdim; hala dönüyo! ***Delinin birisi saatini hastane bahçesindeki havuza atmış. Bunu gören arkadaşı yanına yanaşmış ve konuşmaya başlamışlar: -Niye attın saati havuza? -Nasıl yüzdüğünü görmek için. -Peki, kurdun mu? -Hayır. -Enayi, hiç kurmadan yüzer mi?? ***Mevlana niye dönüyomuş........çünkü elinde çift okey varmış. aMuHaHaHaHa:Pp ***Yıkanan Ton'a ne denir? Washington! ***Adamın biri birgün kafasını ıslatmadan şampuanlamaya başlamış. Annesi de: -Olm hiç saç ıslatılmadan şampuanlalnır mı? deyince adam: ama anne bu şampuan da "kuru saçlar için" yazıyor!!! ***Bebeğiniz oldu gözünüz aydın, kulaklarınız manisa. ***Fatih Sultan Mehmet tahta çıkınca n'apmış.....tahtayı yerine çaktırmış!!! ***Adamın biri yemek yemeğe bayılıyomuş......yemiş bayılmış... ***Apo birgün militanlarına "4 bölü 2 kaç eder?" diye sormuş! Hepsi bir ağızdan "üüüüüüüüüçççççççççç!" diye bağırmışlar. Apo sinirlenmiş. Ayağa kalkmış ve bağırarak: "Siz ne biçim bölücü örgütsünüz?" demiş. ***Adam karısına "inek" demiş, birlikte aşağı inmişler!! ***Viyana kuşatması niye durdurulmuş?......atacak kuş kalmamış!..... ***Adamın birinin elinde koltuk yayı, keman yayı, amortisor yayı gibi yaylar varmış. Bunları sırayla ısırıyormuş. Bunu gören arkadaşı meraklanıp ne yaptığını sormuş. Adam da yanıtlamış: -Yayla lezzet testi. ***Medyum memiş kaç kardeştir?....Dört kardeş.Small memiş, medium memiş, large memiş, xlarge memiş ***Heryerim tutuldu bi kulaklarım tutulmadı. O zaman bende onu kiraya weririm!! ***Noel babanın niye hiç eli yoktur?.........çünkü NO-EL baba ***Hi-men bankaya gidip kimin adına hesap açtırır?......gölgelerin gücü adına. ***Oğlumun adını mafya koydum, artık bi mafya babasıyım! ***Adamın Biri Cinemaya gider Filimin yarısı biter ve 10 dk ara yazar adam arar arar ama bi pok bulamaz..ZuHaHaHa... ***İ�ki laz, yoldan aldıkları iki kadını eve götürmüşler. Yatmadan önce kadınlar: -Öceden söyleyelim! Biz Dönmeyiz! -Dönmezseniz dönmeyin!! Ev bizim! ***Biliyomusun: sen yüzme bilmesen ve denize girsen bile batmazsın çünkü tipin kayık!! ***Bir gün Temel sürekli bi göbeğin çevresinde arabayla dönüp duruyormuş! Yanında oturan Dursun: "Ula Temel neden sürekli döniisin?" demiş. Temelde: "Ula Dursun! Sinyal takildu da ondan!" demiş!! ***Bu tartı neden tartmıyo?Kim buraya antitartar dişmacunu sürdü? ***Yeni bi çıkmış,ismi "Nasıl parasız mutlu olunur?" Fiyatı on milyon ***Bi adam ağzına yay sokuyomuş neden?Çünkü Yayla lezzet testi yapıyomuş ***Bir adamın metresi varmış karısının santimetresi. ***Bir adam yatmış,karısı feribot... ***Adamın 1i varmış,ikinci dönem düzeltmiş... ***Taksici: -Aşağı inip baksana sinyal çalışıyo mu? Yolcu: -Çalışıyo,çalışmıyo,çalışıyo,çalışmıyo ***Seni görünce gözlerim dolar, kulaklarım mark. ***-Yeni mi aldın?.... ***-Neyi? ***-Babayı,muhahaa ***-Can'ı gördün mü? -Hangi Can? -Patlıcan ***-Ne dion? -Celine Dion ***Hakan İ�ükür maçta sakatlanınca onu kim taşır?Hakan taşıyan ***-Büyüyünce ne olucaksın oğlum? -Traş olucam babacığım ***- "Emaye tencere" desene - Emaye tencere - No, you are not a tencere. ***Adamın gözü dalmış, burnu yaprak. ***Adam gülmüş, karısı lale. ***Adam satmış, karısı RTL. ***Adamın biri tuvalete atlamış, niye? Çünkü kendini bi Siteye Çok Seviyorum zannediyomuş ***Kaptan pilotunuz konusuyo, çıkarın beni bu kaptan ***Okula erken gittim komutanken döndüm... ***Adamın canı sıkılmış, gevşetememişler. ***Adamın birinin kafası kızmış vücudu erkek. ***Adamın biri hakkını aramış meşkul çıkmış ***Adamın biri tuvalete sıçmış, karısıda baloya gidememiş. ***Adam donmuş, karısı fanila. ***Adam basmış, karısı soprano. Bi + Rep Verirsin Artık *_*_*_*_*_*_*=> Üyenin İmzası <=*_*_*_*_*_*_*     İSİM:Randy Orton ŞAMPİYONLUKLAR:YOK EVİM: KIYAFETLERİM,ÜNVANLARIM: GİRİŞ MÜZİĞİM:Mercy Drive - Burn in My Light BİTİRİCİ HAREKETİM:RKO HAYRAN SAYISI: DÖVÜŞTÜĞÜM BRANŞ :RAW PARAM:60.000 TL KAZNDIĞI MAÇ: KAYBETTİĞİ MAÇ: |
|  | | HARDY BOYZ Admin

Aktiflik: Mesaj Sayısı: 1638 Rep: 31 Kayıt tarihi: 26/08/09 Nerden: ankara
 | Konu: Geri: En Geyik Espriler Paz Ocak 24, 2010 12:53 am | |
| komikmiş saol *_*_*_*_*_*_*=> Üyenin İmzası <=*_*_*_*_*_*_*   isim:jeff hardy şampiyonluklar:ecw championship evim:şu an yok kıyafetlerim,ünvanlarım: giriş müziğim:no more words bitirici hareketim:swanton bomb,whisper in the wind,twist of fate hayran sayısı:40 dövüştüğüm branş:raw param:100.000tl kazandığı maç:1 kaybettiği maç:2  |
|  | | JEFFREY-NERO-HARDY Admin

Aktiflik: Mesaj Sayısı: 453 Rep: 18 Kayıt tarihi: 20/11/09 Nerden: Jeff'in yanından
 | Konu: Geri: En Geyik Espriler Paz Ocak 24, 2010 12:57 am | |
| ö.d *_*_*_*_*_*_*=> Üyenin İmzası <=*_*_*_*_*_*_*     İSİM:Randy Orton ŞAMPİYONLUKLAR:YOK EVİM: KIYAFETLERİM,ÜNVANLARIM: GİRİŞ MÜZİĞİM:Mercy Drive - Burn in My Light BİTİRİCİ HAREKETİM:RKO HAYRAN SAYISI: DÖVÜŞTÜĞÜM BRANŞ :RAW PARAM:60.000 TL KAZNDIĞI MAÇ: KAYBETTİĞİ MAÇ: |
|  | | Charısmatıc_Enigma Admin

Aktiflik: Mesaj Sayısı: 184 Rep: 2 Kayıt tarihi: 10/09/09 Nerden: Samsun
 | Konu: Geri: En Geyik Espriler Cuma Tem. 02, 2010 12:18 am | |
| Zuhahahaha saoL + rep *_*_*_*_*_*_*=> Üyenin İmzası <=*_*_*_*_*_*_*  İsim:John Cena Şampiyonluklar :Yok Evim :Yok Kıyafetlerim - Ünvanlarım ;Yok Giriş Müziğim :My Time Is Now Bitirici Hareketim : Attitude Adjustment , STF-U , Five Knuckle Shuffle , Diving Leg Drop Hayran Sayısı : 110 Dövüştüğüm Brand : Raw Araç-Gereçler: Yok Param:90.000TL Kazandığı Maç:0 Kaybettiği Maç:0 |
|  | | JEFFREY-NERO-HARDY Admin

| Konu: Geri: En Geyik Espriler C.tesi Kas. 06, 2010 4:51 am | |
| ö.d. *_*_*_*_*_*_*=> Üyenin İmzası <=*_*_*_*_*_*_*     İSİM:Randy Orton ŞAMPİYONLUKLAR:YOK EVİM: KIYAFETLERİM,ÜNVANLARIM: GİRİŞ MÜZİĞİM:Mercy Drive - Burn in My Light BİTİRİCİ HAREKETİM:RKO HAYRAN SAYISI: DÖVÜŞTÜĞÜM BRANŞ :RAW PARAM:60.000 TL KAZNDIĞI MAÇ: KAYBETTİĞİ MAÇ: |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|